Nederlands English centipede

centipede producten

illustratie
Centipede is de Engelse vertaling voor duizendpoot en de onderneming heeft dan ook een veelzijdig kunstaanbod. Alle werk is veelal figuratief en het heeft een verzorgd, verfijnd en persoonlijk karakter. Centipede is gespecialiseerd in het maken van illustraties, drukwerk en beelden. Centipede heeft directe contacten met drukkerijen en gieterijen in China en kan daarom drukwerk en beelden in grote oplage leveren tegen een scherpe prijs. De onderneming is in 2002 opgericht door Jeroen Advocaat.

Onderaan deze pagina volgt een korte beschrijving van de producten van Centipede en een biografie van jeroen Advocaat. Er kan daarvoor ook geklikt worden op de volgende hoofdstukken:

• illustratie & drukwerk
• beelden & relatie geschenken
• biografie van Jeroen Advocaat

• klik hier voor de levering's voorwaarden van Centipede >

image

Illustratie & drukwerk

De illustraties van Centipede zijn ruimtelijk en kleurrijk. Dankzij het gebruik van foto's, 3D modellen en jarenlange ervaring zijn de afbeeldingen realistisch tot surrealistisch van aard. Ze zijn daarom geschikt om werkelijke situaties te verbeelden of verhelderen, maar ook om een nog niet bestaand idee of concept te visualiseren.

Vaak wordt ook de digitale opmaak van het drukwerk verzorgd zodat bestanden kant en klaar zijn om gedrukt te worden.

Alvorens er gestart wordt aan een project is de deadline en de prijs vastgesteld. Tijdens het tot stand komen van een poduct wordt u uitvoerig op de hoogte gehouden per @-mail. Zo kunt u het ontwerp proces per stap meemaken en daar naar wens op reageren.

< terug naar top

drukwerk centipede

Boek omslagen en illustraties

image

Beelden & relatie geschenken

De beelden van Centipede zijn realistisch tot surrealistisch van aard. Bij mens figuren wordt veel aandacht besteed aan anatomische correctheid en bij architectonisch werk gaat het om contrast en verhouding. In het vrije werk wordt vaak een combinatie gezocht tussen organische en architectonische elementen. Bij beelden in zand en brons gaat het om de balans tussen licht en schaduw terwijl andere beelden van kleur worden voorzien.

Centipede levert beelden in kunststof, brons en zand. Centipede maakt mallen zodat er van een beeld een oplage in brons of kunststof gegoten kan worden. Deze beelden worden besteld door particulieren en bedrijven en worden bijvoorbeeld weggegeven als relatiegeschenk. Ook levert Centipede sokkels in graniet als voetstuk voor een beeld.

< terug naar top

beelden centipede

bronzen beelden en sculpturen van klei

image

biografie van jeroen advocaat

zelfportret jeroen advocaatJeroen Advocaat (1977) maakt de illustraties en beelden voor Centipede. In juni 1999 studeert hij af als illustrator en medisch illustrator aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Daarna werkt hij als computer animator bij Tiktak multimedia in Beetsterzwaag. In 2002 richt hij Centipede op.

Klik op de volgende regels voor:

werk uit het verleden >

reproducties van olieverf schilderijen >

centipede